Ķīnas ēdiens

Sastāvdaļas

  • 750 g sivēna muguras gabala
  • 3 tējk. ingvera
  • 20 g žāvētu sēņu
  • Maurloki
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 sīpoli
  • 2 dl rīsu
  • 2 ēdamk. eļļas
  • Sāls, melnie pipari
  • 1 ēdamk. sojas
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • 3 dl gaļas buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež iegarenos gabalos un pievieno ingveru. Remdenā ūdenī izmērcētas sēnes vāra kopā ar rīsiem. Gaļu apbrūninot karsē eļļā, pievieno sīpolus. Pieliek sāli, soju un piparus. Kartupeļu miltus samaisa ar buljonu un ielej katlā. Maisot ēdienu, karsē uz lēnas uguns 15-20 minūtes. Gaļu notecina. Ēdienu lej lēzenā traukā, vidū liek sautēto gaļu.

Komentāri

dans svirbuta.. :* :* 2010. gada 4. oktobris 16:13
mhm. paldies par informāciju bija interesanti.. :*:*

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi