Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Siļķe jogurta mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 200 g marinētu gurķu
  • 6 mazsālītas siļķes filejas
  • 1 saldskābs ābols
  • 10 pildītas zaļās olīvas (pēc izvēles –ar pipariem, lasi, citronu)
  • 100 ml saldā krējuma
  • 150 g dabīga jogurta
  • 100 g garneļu
  • 1 ēd. k. ābolu etiķa
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu diļļu
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gurķus sagriež salmiņos, zivi sagriež apmēram 2 cm biezos gabaliņos.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos.
  3. Saldo krējumu samaisa ar jogurtu un etiķi, cukuru, sāli, pipariem.
  4. Visas sastāvdaļas, arī olīvas, samaisa kopā un pārlej ar mērci. Virsū izkārto garneles.
  5. Ievieto trauku uz diennakti ledusskapī.
  6. Pirms pasniegšanas uzber sasmalcinātas dilles.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas