Siļķe jogurta mērcē

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 200 g marinētu gurķu
  • 6 mazsālītas siļķes filejas
  • 1 saldskābs ābols
  • 10 pildītas zaļās olīvas (pēc izvēles –ar pipariem, lasi, citronu)
  • 100 ml saldā krējuma
  • 150 g dabīga jogurta
  • 100 g garneļu
  • 1 ēd. k. ābolu etiķa
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu diļļu
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gurķus sagriež salmiņos, zivi sagriež apmēram 2 cm biezos gabaliņos.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos.
  3. Saldo krējumu samaisa ar jogurtu un etiķi, cukuru, sāli, pipariem.
  4. Visas sastāvdaļas, arī olīvas, samaisa kopā un pārlej ar mērci. Virsū izkārto garneles.
  5. Ievieto trauku uz diennakti ledusskapī.
  6. Pirms pasniegšanas uzber sasmalcinātas dilles.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi