Gaļa minheniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 750 g liellopu gaļas
  • 1 saišķītis zupas zaļumu
  • 4 sīpoli
  • Sāls
  • Eļļa
  • Mārrutki
  • Marinēti gurķi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu liek verdošā ūdenī un vāra. Kad gaļa gandrīz gatava, zupā liek zaļumus un uz pusēm pārgrieztus apceptus sīpolus. Gatavu gaļu izņem, sagriež porciju gabalos, liek šķīvjos un pārlej ar buljonu. Pasniedz ar mārrutkiem un marinētiem gurķiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi