Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļa minheniešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g liellopu gaļas
  • 1 saišķītis zupas zaļumu
  • 4 sīpoli
  • Sāls
  • Eļļa
  • Mārrutki
  • Marinēti gurķi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu liek verdošā ūdenī un vāra. Kad gaļa gandrīz gatava, zupā liek zaļumus un uz pusēm pārgrieztus apceptus sīpolus. Gatavu gaļu izņem, sagriež porciju gabalos, liek šķīvjos un pārlej ar buljonu. Pasniedz ar mārrutkiem un marinētiem gurķiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas