Ābolu un riekstu kārtojums

Sastāvdaļas

  • 5 skābi āboli
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 glāze skāba ievārījuma
  • 100 g riekstu
  • 1 glāze salda krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Apgrauzdē uz pannas parupji sasmalcinātus riekstus. Sarīvē uz rupjas rīves ābolus un samaisi ar 3 ēd. k. cukura. Saputo saldo krējumu ar 1 ēd. k. cukura.
  2. To visu kārto stikla traukā: vispirms liek rīvētos ābolus, tad ievārījumu, riekstus un beidzot putukrējumu. Rotā ar ievārījumu un riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi