Armēņu rīsu zupa ar frikadelēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 l stipra gaļas buljona
  • ¾ glāzes rīsu
  • 500 g jēra gaļas
  • 3 olas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Mazliet piena
  • Pipari
  • Sāls
  • Sakapāti zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus nomazgā, liek gaļas buljonā, pieliek sviestu un apceptus sīpolus un vāra. Gaļu samaļ, pieliek 1 olu,sāli, piparus un zaļumus.Kad rīsi gatavi, 3 ēdamkarotes vārīto rīsu notecina un pievieno gaļas masai. No gaļas veido 8 lielas frikadeles, liek verdošajā zupā un vāra uz lēnas uguns gatavas. Gatavās frikadeles liek šķīvjos. Pienā iejauc 2 olas un, lēnām maisot, pielej zupai. Zupu lej uz frikadelēm. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas