Armēņu rīsu zupa ar frikadelēm

Sastāvdaļas

  • 2 l stipra gaļas buljona
  • ¾ glāzes rīsu
  • 500 g jēra gaļas
  • 3 olas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Mazliet piena
  • Pipari
  • Sāls
  • Sakapāti zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus nomazgā, liek gaļas buljonā, pieliek sviestu un apceptus sīpolus un vāra. Gaļu samaļ, pieliek 1 olu,sāli, piparus un zaļumus.Kad rīsi gatavi, 3 ēdamkarotes vārīto rīsu notecina un pievieno gaļas masai. No gaļas veido 8 lielas frikadeles, liek verdošajā zupā un vāra uz lēnas uguns gatavas. Gatavās frikadeles liek šķīvjos. Pienā iejauc 2 olas un, lēnām maisot, pielej zupai. Zupu lej uz frikadelēm. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi