Vasaras punšs

Sastāvdaļas

  • 0.5 l degvīna
  • 0.5 l Dienvidu liķiera
  • 0.1 l citronu sulas
  • 5 apelsīni
  • 0.5 kg zemeņu
  • 10 piparmētru zariņi
  • 1.5 l minerālūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar ledu pildītā boles traukā lej dzērienus. Tad ieliek apelsīnu ripiņas, zemenes un piparmētras. Samaisa. Ja dzērienam trūkst salduma, pievieno pūdercukuru pēc garšas. Lej glāzes ar ledu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi