Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Vēršacs

Vēršacs

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 2 -3 olas
  • 20 g sviesta vai tauku
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

8 min.
  1. Pannu uzkarsē, uzliek taukus vai sviestu.
  2. Kad panna spēcīgi sakarsusi uzsit olas.
  3. Olas sit pa vienai, kad olām parādās brūnas maliņas tad olas ir gatavas.
  4. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem vai citām piedevām.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas