Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pusītes

Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pusītes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg lielu kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 400 g maltas jauktās gaļas masas (cūkgaļa + liellops)
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls
  • Muskatrieksts
  • 50 g Parmezāna pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un nedaudz izdobj. Cepešpannā ielej mazliet eļļas un nedaudz ūdens.
  2. Sajauc gaļu ar sakapātu sīpolu, krējumu un garšvielām. Masu pilda kartupeļu pusītēs.
  3. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 45 min.
    Gatavus pārber ar rīvētu Parmezānu.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 45 min.
Gatavus pārbe...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas