Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pusītes

Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pusītes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg lielu kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 400 g maltas jauktās gaļas masas (cūkgaļa + liellops)
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls
  • Muskatrieksts
  • 50 g Parmezāna pasniegšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un nedaudz izdobj. Cepešpannā ielej mazliet eļļas un nedaudz ūdens.
  2. Sajauc gaļu ar sakapātu sīpolu, krējumu un garšvielām. Masu pilda kartupeļu pusītēs.
  3. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 45 min.
    Gatavus pārber ar rīvētu Parmezānu.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 45 min.
Gatavus pārbe...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi