Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vaniļas saldējums ar ogām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ēdamkarote vaniļas pūdercukura
  • 125 ml saldā krējuma
  • 250 ml piena
  • 4 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 100 g zemeņu un ķiršu
  • Piparmētru lapiņas
  • 4 ēdamkarotes karameļu mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā ielej saldo krējumu, pienu, pieber vaniļas pūdercukuru un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz šķidrums uzvārās. Olu dzeltenumiem bļodiņā pievieno cukuru un puto, līdz veidojas vienmērīgi gaiša masa. Uzvārīto karsto šķidrumu lej olu krēmā un ar putojamo slotiņu vai karoti sajauc. Lej atpakaļ katliņā un maisot atdzesē. Izberž caur sietu. Atdzisušo saldējuma masu lej lēzenās formās un liek ledusskapī saldētavā stingt uz 5 stundām. Pirmo 3 stundu laikā masu ik pēc pusstundas apmaisa. No sastingušās masas ar saldējuma karoti veido bumbiņas un liek deserta trauciņā. Pārlej ar karameļu mērci, pievieno zemenes un ķiršus. Rotā ar piparmētru lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas