Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļas hve korejiešu gaumē

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Liellopu gaļu sagriež plānās strēmelītēs, apm. ½ cm biezas, un mazliet apcep. Gaļu labi samaisa ar cukuru, sojas mērci, sasmalcinātiem lociņiem un ķiplokiem, sezama sēklām un pipariem. Tad pievieno eļļu un vēlreiz visu labi samaisa. Bumbierus nomazgā, sīki sagriež un uz 5-10 minūtēm patur sālsūdenī, tad kārto uz šķīvja, pa vidu kārtojot gaļas maisījumu. Visu pārber ar riekstiem. Uz šķīvja vispirms var kārtot arī Ķīniešu kāpostu lapas, bet gaļas maisījumam var pievienot arī konservētu bumbieru sulu.
Uz augšu