Požarska kotletes

Sastāvdaļas

  • 350 g vistas filejas
  • 150 g teļa filejas
  • Pipari
  • Sāls
  • 1 ola
  • Rīvmaize
  • Sviests
  • Skābais krējums

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu samaļ, pieber sāli, piparus, mazliet krējuma un veido bifštekus.
  2. Katra bifšteka vidū liek sviesta piciņu, pēc tam apvīļā sakultā olā un rīvmaizē.
  3. Uzmanīgi apcep sakarsētā sviestā. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un zaļajiem zirnīšiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi