Ungāru zemnieku maizes zupa

Sastāvdaļas

  • 250 g maizes garoziņu
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 olas
  • 1 tējkarote sāls
  • Šķipsniņa sarkano malto piparu
  • 1 ēdamkarote kapātu pētersiļu
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep sviestā sakapātus sīpolus, pētersiļus un gabaliņos sagrieztas garoziņas. Pielej ½ ūdens, pieber piparus, sāli. ½ l ūdens iekuļ olas, izmaisa un maisījumu lej verdošā zupā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi