Pildīti šampinjoni itāļu gaumē

Sastāvdaļas

  • 300 g šampinjonu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze kartupeļu biezeņa
  • 1 mazs skābēts gurķis
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus nomazgā, izgriež kātiņus un cepurītes sautē sviestā. Kātiņus smalki sagriež un arī izsautē, pēc tam sajauc ar kartupeļu biezeni, pipariem un sāli. Ar šo maisījumu piepilda sautētās šampinjonu cepurītes. Uz katras cepurītes uzliek pa gurķa šķēlītei.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi