Florenciešu spinātu zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g spinātu
  • 1 sīpols 1 puravs
  • 1 l gaļas buljona
  • ½ glāzes saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote cietes
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus un puravus mazliet apcep, pielej buljonu un saldā krējumā iejauktu cieti, pieliek sagrieztus spinātus un vāra apmēram 5 minūtes. Tad izkāš, pieliek sviestu, olas dzeltenumu un garšvielas. Pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi