Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Čehu "panadelas" zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 250 g kaulu
  • 1.5 l ūdens
  • Zaļumi
  • Sāls
  • ½ glāzes piena
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 30 g sviesta
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un kaulus pārkej ar aukstu ūdeni, pieber sāli un vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas, līdz gaļa mīksta. Neilgi pirms vārīšanas beigām pieliek sakapātus zaļumus un vāra vēl 20 minūtes. No miltiem, olas, piena, sviesta un sāls iejauc mīklu. Cep plānās pankūkas, sagriež sloksnītēs un pirms pasniegšanas liek buljonā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas