Āboli bulgāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 6 lieli āboli
  • 1 krūzīte vaniļas krēma
  • 30 g sasmalcinātu riekstu
  • 30 g sasmalcinātu mandeļu
  • 30 g rozīņu
  • 60 g sviesta
  • 3 /8 l sarkanvīna
  • 6 mīksti cepumi
  • 6 ēdamkarotes marmelādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajauc riekstus, mandeles, rozīnes un vaniļas krēmu. Ar šo maisījumu piepida ābolus, kuriem izņemtas serdes. Formu ieziež ar sviestu, ieliek ābolus, visu pārlej ar vīnu, uzliek vāku un sautē līdz āboli kļūst mīksti. Katru ābolu uzliek uz cepuma, uz ābola uzliek marmelādi un visu pārlej ar karstu vīnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi