Bulgāru aukstā zupa ar gurķiem

Sastāvdaļas

  • 1 l kefīra vai jogurta
  • ¼ l krējuma
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 1 svaigs gurķis
  • 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
  • 3 daiviņas ķiploku
  • Pipari
  • Sāls
  • Saujiņa valriekstu kodolu

Pagatavošana

1 min.
  1. Jogurtu vai kefīru sakuļ ar krējumu, pieber piparus, sāli un smalki sagrieztus ķiplokus. Nepārtraukti maisot, pielej eļļu, pieliek smalki sagrieztu gurķi un dilles. Noliek aukstumā. Neilgi pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātus riekstus. Šo zupu var pasniegt arī ar ledus gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi