Bulgāru ragu ar pipariem,tomātiem un olām

Sastāvdaļas

  • 750 paprikas
  • 750 g tomātu
  • 3 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 6 olas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakapā sīpolus un apcep. Pipariem izņem sēklas, sagriež salmiņos, pieliek apceptajiem sīpoliem un sautē vēl 15 minūtes. Tomātus sagriež 4 daļās un pasautē kopā ar sīpoliem un papriku, pieber sāli pēc gašas. Olas sakuļ, pieber mazliet sāls un uzlej dārzņiem, mazliet apcep. Pasniedz ar vāītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi