Maija un paija

Sastāvdaļas

  • 200 g. milti
  • 2 olas
  • 75 g margarīns
  • Nedaudz sāls
  • Cepamais pulveris tējkarote
  • Trīs āboli
  • 4 ēdamkarotes piens
  • Kanēlis pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru un sāli saputo, pakāpeniski pievieno pienu. Margarīnu izkausē un atdzesē, kamēr dziest margarīns, piesijā miltus un cepamo pulveri, tad pielej margarīnu, visu kārtīgi samaisa, tad lej formā, kura ir ieeļota un un ar miltiem izkaisīta, liek ābolu šķēlites pa virsu, tad cep gatavu. Izņemot var pārkaisit ar cukuru un kanēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi