Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g. milti
  • 2 olas
  • 75 g margarīns
  • Nedaudz sāls
  • Cepamais pulveris tējkarote
  • Trīs āboli
  • 4 ēdamkarotes piens
  • Kanēlis pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru un sāli saputo, pakāpeniski pievieno pienu. Margarīnu izkausē un atdzesē, kamēr dziest margarīns, piesijā miltus un cepamo pulveri, tad pielej margarīnu, visu kārtīgi samaisa, tad lej formā, kura ir ieeļota un un ar miltiem izkaisīta, liek ābolu šķēlites pa virsu, tad cep gatavu. Izņemot var pārkaisit ar cukuru un kanēli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas