Rīsu un rozīņu biezputra

Sastāvdaļas

  • 50 g rīsu
  • 150 g ūdens
  • 30 g rozīņu
  • 10 g sviesta
  • 15 g cukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalotus rīsus ber verdošā ūdenī, pieliek sāli, cukuru, sviestu, noskalotas rozīnes un uzvāra. Tad katlam uzliek vāku un vai nu uz pavarda, vai cepeškrāsnī sautē, līdz rīsi mīksti. Pasniedz karstu ar kausētu sviestu vai atdzesētu ar dzērveņu vai jāņogu mērci.

Komentāri

diāna 2013. gada 6. oktobris 19:10
ne kādas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi