Kartupeļu un tomātu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 lieli sīpoli
  • 4 ēd. k. eļļas
  • ¼ kg maltās gaļas
  • 4 tomāti
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • ½ dl gaļas buljona vai baltvīna
  • 8 kartupeļi
  • 2 dl skāba krējuma vai jogurta bez piedevām
  • 3 olas
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • ½ ēd. k. sāls
  • ½ dl siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus nomizo, sakapā un apcep nelielā eļļas daudzumā. Apcep arī malto gaļu. Tomātus sagriež un kopā ar gaļas buljonu liek pannā. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr gaļa gatava. Nomizo un sagriež šķēlītēs kartupeļus. Arī tos apbrūnina eļļā. iesmērē veidni ar taukiem. Veidnē liek vienu kārtu kartupeļu, gaļas maisījumu un atkal kartupeļus. Samaisa skābo krējumu vai jogurtu ar olām un miltiem. Pieliek sāli un lej veidnē. Uzkaisa sarīvētu sieru. Cep 200 grādos apmēram stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi