Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 300 g maltās gaļas
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 400 ml gaļas buljona
  • Nedaudz tauku
  • Siers
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolu smalki sagriež.
  2. Malto gaļu apbrūnina taukos, pieliek sīpolus un arī tos viegli apcep. Pieber sāli un papriku.
  3. Zemā ietaukotā veidnē kārtām liek kartupeļu šķēlītes un malto gaļu.
  4. Lai sacepums būtu brūns, pirms cepšanas uzkaisa rīvētu sieru un uzliek dažas piciņas sviesta.
  5. Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram stundu. Vajadzības gadījumā pielej vēl buljonu.

    Labu apetīti!
    Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos ap...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas