Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

2006. gada 2. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolu smalki sagriež.
2. Malto gaļu apbrūnina taukos, pieliek sīpolus un arī tos viegli apcep. Pieber sāli un papriku.
3. Zemā ietaukotā veidnē kārtām liek kartupeļu šķēlītes un malto gaļu.
4. Lai sacepums būtu brūns, pirms cepšanas uzkaisa rīvētu sieru un uzliek dažas piciņas sviesta.
5. Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram stundu. Vajadzības gadījumā pielej vēl buljonu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu