Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Menca brazīliešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g mencas fileja, sagriezta loksnītēs
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 liels sīpols, sagriezts gredzenos
  • 4 gab. sakapātu šalotes lociņu
  • 3 daiviņas sakapātu ķiploku
  • 1 zaļā paprika, sagriezta kubiņos
  • 1 čili pipars, bez sēklotnes, sakapāts
  • 400 g konservētu tomātu savā sulā, bez miziņām
  • 3 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēdamk. sasmalcinātas kinzas
  • 350 ml kokosriekstu piena
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep sīpola gredzenus, tad pievieno lociņus, ķiplokus, papriku un čili, kā arī tomātus un sautē apmēram 3-4 minūtes. Tad pievieno zaļumus, sāli un piparus. Iegūto masu pārlej ar kokosriekstu pienu un uzkarsē. Masai ir jābūt tādai, lai gala rezultātā izveidotos bieza mērce. Mencas gabaliņus nedaudz apcep un pievieno mērcei, visu sautē vēl 15-20 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas