Balodīši

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva
  • 500 g malta gaļa
  • 100 g rīsu
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 5 tomāti
  • 1 ola
  • Sāls, pipari - pēc garšas
  • 200 g sēnes

Pagatavošana

140 min.
  1. Rīsus novāra.
  2. Kāpostgalvu apvāra un sadala pa lapām.
  3. Burkānu sarīvē, sīpolus un sēnes sakapā.
  4. Burkānus, sīpolus, sēnes nedaudz apcep.
  5. Samīca gaļu, apceptos dārzeņus, olu, sāli piparus. Gaļas masas pikučus liek uz lapām un saloka tīstokļus.
  6. Tīstokļus kārto katlā. Pārliek pāri tomātu šķēles. Uzlej ūdeni. Pieber vēl sāli un sautē 1 h.
  7. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

daniils 2013. gada 7. oktobris 21:50
Loti garsigi!!!!!!!!
daniils 2013. gada 7. oktobris 21:45
Man loti patik balodisi paldies par recepti!!!!!!!!!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi