Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ruma krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk. laba želantīna
  • 2 olas
  • 30 g cukura
  • 2 ēdamk. ruma
  • 100 g auksta sviesta
  • 1 /8 l salda krējuma
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izšķīdina želantīnu. Saputo olas ar cukuru un rumu, pievieno želantīnu un sīki sakapātu sviestu. Kad masa sāk biezēt, pieliek saputotu krējumu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas