Sālsmaize ar sēkliņām

Sastāvdaļas

  • 300 ml ūdens
  • 2 ēd k eļļa
  • 2 tēlk cukurs
  • 1 tējk sāls
  • 800 ml kviešu milti
  • ½ glāze linsēklu
  • ½ glāze sezama sēklu
  • 1.5 tējk sausais maizes raugs

Pagatavošana

180 min.
  1. Šo maizi cepam maizes kombainā.
  2. Ietauko veidni.
  3. Ielej eļļu, ūdeni.
  4. Ieber sāli, cukuru, miltus, sēkliņas
  5. Miltos iztaisa bedrīti un ieber raugu. Ieslēdz režīmu - franču maize. Maize gatava pēc 3h 50 min.
  6. Dāvinot maizei pievieno mazu sālstrauciņu. Maizi iesien baltā kokvilnas lakatiņā. Lakatiņu var arī izrotāt: ar zīmējumiem, salvešu tehnikā, vai novēlējuma uzrakstiem. Tos izdara izmantojot speciālas kokvilnas krāsas vai flomasterus,

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi