Ceoptas ananāsu daiviņas kubiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 konservētu ananāsu ripiņas
  • 1 glāze miltu
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Naža gals sodas
  • 1 /8 l piena
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Ananāsu ripiņas kārtīgi nosusina. No pārējiem produktiem iejauc pašķidru mīklu, mērc ananāsus mīklā un cep lielā sakarsētas eļļas daudzumā līdz veidojas brūna garoziņa. Pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz siltas pie kafijas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi