Ceoptas ananāsu daiviņas kubiešu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 8 konservētu ananāsu ripiņas
  • 1 glāze miltu
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Naža gals sodas
  • 1 /8 l piena
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Ananāsu ripiņas kārtīgi nosusina. No pārējiem produktiem iejauc pašķidru mīklu, mērc ananāsus mīklā un cep lielā sakarsētas eļļas daudzumā līdz veidojas brūna garoziņa. Pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz siltas pie kafijas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti