Goferia piaka-sautētas zivis grieķu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 6 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 citrona sula
  • 4 tomāti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. 1 ēdamkarotē eļļas apcep sakapātus sīpolus un ķiplokus, pieliek daiviņās sagrieztus tomātus, pieber sāli un piparus. Zivs filejas ieberzē ar sāli, aprasina ar citronu sulu. Uz pannas uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas, pielej 2-3 ēdamkarotes ūdens, pieliek apceptos sīpolus un tomātus, zivis un sautē apmēram pusstundu, līdz viss šķidrums iztvaikojis. Pasniedz ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi