Salamis - zivju fileja grieķu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 2 ēdamkarote coitronu sulas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 glāze baltvīna
  • 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu
  • 250 g svaigu gurķu
  • 250 g tomātu
  • 3 paprikas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs filejas aprasina ar citronu sulu un apkaisa ar sāli. Uz pannas lej 1 karoti eļļas, apcep smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, tad uzliek zivis, pārlej ar vīnu un apkaisa ar zaļumiem. Uzliek vāku un sautē 10-15 minūtes. Papriku sagriež ripiņās, apcep atlikušajā eļļā, pēc 10 minūtēm pieliek nomizotus, daiviņās sagrieztus gurķus, pēc vēl 5 minūtēm tomātu pusītes. Pieber sāli, piparus. Kad dārzeņi gatavi, tos pārliek zivīm un visu kopā pasautē vēl 5 minūtes zem vāka uz mazas liesmas. Pasniedz ar baltmaizi vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi