"piesien dūšu"

Sastāvdaļas

  • Kāda karsti kūpināta zivs (svieta utt.) 1 fileja
  • Sīpols (vidējs)
  • Krējums ("uz aci")
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Zivij izņem asakas un sasmalcina. Sīpolu smalki sagriež un pievieno zivij.
  2. Tam visam klāt krējumu un garšvielas. Ļauj bišķi ievilkties.
  3. Labi garšo arī uz baltmaizītes (tosta, grauzdiņa).
  4. Dūšu piesien labi- daudzreiz pārbaudīts :)) Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi