Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Zemeņu un aveņu kūkas ar putukrējumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 6 olas
  • 150 g pūdercukura
  • 100 g kviešu miltu
  • 50 g cietes
  • šķipsniņa sāls
  • ½ tējkarote rīvētas citrona miziņas
  • Pildījumam
  • Zemenes vai avenes
  • Salds putukrējums
  • Marmelāde
  • Mazliet rīvētas šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olud dzeltenumus, pūdercukuru un citronu miziņu sajauc un puto līdz masas apjoms palielinājies 2 reizes. Olu baltumus saputo stingrās putos, pievieno miltus, sāli un cieti, tad uzmanīgi sajauc ar olu dezeltenumiem. Izveltnē divas loksnes un cep uz mazas liesmas, lat tās paliktu gaišas un mīkstas. Loksnēm apgriež malas, sagriež vienādos četrsūros. Putukrējumam pieliek avenes vai zemenes, sadrupinātus biskvīta atgriezumus. šo masu smērē starp diviem biskvīta gabaliem, virsu apziež ar mamlādi un apkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas