Franču siera bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 200 g rīvēta siera
  • Mazliet miltu
  • Eļļa
  • Smalki sagriezti zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumiem pieber sāli, sakuļ, pamazām pieber rīvēto sieru. Rodas pabieza masa, kurai pēc vēlēšanās var piebērt piparus. No masas veido nelielas bumbiņas, apvīļā miltos un cep verdošā eļļā. Kad bumbiņu apjoms palielinās 2 reizes, izņem nosusina, apkaisa ar pētersiļiem un pasniedz siltas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi