Dzērdenes kūka

Sastāvdaļas

  • 125 g margarīna
  • Šķipsniņa sāls
  • 150 g cukura
  • Vanilīns
  • 4 olas
  • 150 g miltu
  • 50 g kartupeļu cietes
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 ēdamk. ruma
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • 50 g šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo margarīnu ar cukuru, šķipsniņu sāls un vanilīnu. Pievieno kopā ar cepamo pulveri un kartupeļu cieti izsijātus miltus, rumu, mazliet rīvētas apelsīna miziņas un rīvētu šokolādi.
  2. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā un cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes. Gatavo kūku var pārklāt ar glazūru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi