Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Dzērdenes kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g margarīna
  • Šķipsniņa sāls
  • 150 g cukura
  • Vanilīns
  • 4 olas
  • 150 g miltu
  • 50 g kartupeļu cietes
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 ēdamk. ruma
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • 50 g šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo margarīnu ar cukuru, šķipsniņu sāls un vanilīnu. Pievieno kopā ar cepamo pulveri un kartupeļu cieti izsijātus miltus, rumu, mazliet rīvētas apelsīna miziņas un rīvētu šokolādi.
  2. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā un cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes. Gatavo kūku var pārklāt ar glazūru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas