Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g miltu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 175 g cukura
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 kg ābolu
  • Kanēlis
  • ¼ l salda krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, 50 g sviesta, 25 g cukura un olas dzeltenuma samīca mīklu, ietin folijā un uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
  2. Nomizo ābolus, sagriež 8 daļās, izņem sēklas. Ņem seklu, ugunsdrošu formu, tajā izkausē atlikušo sviestu un cukuru. Ābolu šķēlītes glīti sakārto karamelizētajā masā. Izveltnē mīklu un pārklāj ābolus. Piespiež maliņas un sadursta ar dakšiņu. Cep mēreni karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes, gatavu tulīt izgāž uz šķīvja, uzkaisa kanēli.
  3. Pasniedz siltu ar saputotu krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas