Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lietuviešu smilšu mīklas pīrādziņi ar gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 350 g miltu
  • 160 g sviesta
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 200 g vārītas cūkgaļas
  • 200 g vārītas teļa vai liellopu gaļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • ½ sīpola
  • ½ glāzīte konjaka
  • Kapāti pētersiļi
  • Sāls
  • Mati melnie pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, sviesta, olām un sāls samīca mīklu un noliek uz 1 stundu aukstumā. Gaļu samaļ. Smalki sagriež sīpolus, ķiplokus un mazliet apcep eļļā. Pēc tam piejauc pētersiļus, gaļu, konjaku, pieber piparus un sāli un labi izmaisa. Mīklu izveltnē,ar glāzi izspiež ripas, uz kurām liek pildījumu. Veido pīrādziņus un cep sakarsētā cepeškrāsnī 20-25 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas