Bifšteks ar speķīti

Sastāvdaļas

  • 400 g lielopu gaļas
  • 60 g speķa
  • ¼ glāzes ūdens
  • 1 sīpols
  • Sāls, pipari, tauki

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielopu gaļas mīkstumu atbrīvo no plēvēm, sagriež gabaliņos un gaļas mašīnā samaļ. Pievieno kubiņos sagrieztu speķi, sasmalcinātu, nedaudz apceptu sīpolu, sāli, piparus, ūdeni un masu samīca. No sagatavotās gaļas masas izveido bifštekus un sakarsētos taukos cep gatavus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi