Ananasu torte

2006. gada 2. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Olu dzeltenumus saputo ar 100 g cukura un vanilīnu. Pievieno ar sāli saputotus 4 olu baltumus, 70 g kokosa skaidiņu un miltus.
2. Mīklu liek ar pergamenta papīru izklātā formā un mēreni karstā cepeškrāsnī cep apmēram 35 minūtes. Atdzesē.
3. Ananasu nomizo un sagriež gabaliņos.
4. Biskvītu sadala divās ripās. Uz apakšējās ripas sakārto ananasa gabaliņus, pārlej ar uzsildītu un caur sietu izberztu aprikožu ievārījumu.
5. Apgrauzdē kokosa skaidiņas. Pildījumu pārklāj ar 1/8 l saputota krējuma. Uzliek virsējo ripu.
6. Saputo pārējo krējumu ar cukuru, vienmērīgā kārtā pārziež tortei.
7. Uzkaisa kokosa skaidiņas.
Uz augšu