Kodieniņi

Sastāvdaļas

  • 700 g malta gaļa
  • 1 ola
  • 4 ēd k kartupeļu cietes
  • 1 ēd k garšviela maltai gaļai
  • Eļļa cepšanai
  • 3 svaigi gurķi
  • 250 g smērējamais brokastu siers ar zaļumiem
  • 1 formas rupjmaize
  • 300 g lielas dzērvenes
  • Lapu salāti

Pagatavošana

60 min.
  1. Samīca kotlešu masu:gaļa, ola, ciete, garšviela.
  2. Izveido mazas lodītes un eļļā izcep.
  3. Rupjmaizi sagriež šķēlēs. Šķēli pargriež krustiski. Apziež ar sieru. Virsū ar zobu kociņu uzsprauž gurķa šķēli, gaļas bumbiņu un dzērveni.
  4. Maizītes kārto šķīvjos uz salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi