Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Antrekots (liellopu gaļas)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g lielopu gaļas
  • 40 g tauku
  • 300 g sīpolu
  • 40 g sviesta
  • 1 -2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 ēdamk. cukura
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze eļļas
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Lielopu gaļu (muguras gabala mīkstumu) sagriež 1 ½-2 cm biezās šķēlēs, labi izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem, piešķir šķēlēm ovālu formu, karstos taukos cep no abām pusēm gatavas.
  2. Sīpolus sagriež ripiņās, mērcē pienā 10 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar cukuru, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep brūnus. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek ar ceptiem sīpoliem. Blakus kārto ceptus kartupeļus un sviestu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas