Antrekots (liellopu gaļas)

Sastāvdaļas

  • 600 g lielopu gaļas
  • 40 g tauku
  • 300 g sīpolu
  • 40 g sviesta
  • 1 -2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 ēdamk. cukura
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze eļļas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Lielopu gaļu (muguras gabala mīkstumu) sagriež 1 ½-2 cm biezās šķēlēs, labi izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem, piešķir šķēlēm ovālu formu, karstos taukos cep no abām pusēm gatavas.
  2. Sīpolus sagriež ripiņās, mērcē pienā 10 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar cukuru, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep brūnus. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek ar ceptiem sīpoliem. Blakus kārto ceptus kartupeļus un sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi