Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sitenis tomātu mērcē

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež porciju gabalos, izklapē, apsāla, sakarsētā eļļā apcep līdz brūnai garoziņai no abām pusēm un liek katliņā.
2. Sīpolus sagriež ripiņās, apcep eļļā, kur cepusies gaļa, un uzliek gaļai.
3. Mērcei tomātus sagriež un 10 minūtes sautē, izberž caur sietu un sautē vēl 5 minūtes, pievienojot pēc garšas sāli. Mērci pārlej gaļai un sīpoliem. Kinzu, aso piparu un ķiplokus saberž putriņā, pievieno gaļai, uzvāra un noņem no uguns. Pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem pētersiļiem.
Uz augšu