Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sitenis tomātu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu filejas
  • 300 g sīpolu
  • 100 g eļļas
  • 1 asais pipars
  • Pētersiļi
  • Kinza
  • 4 ķiploku daiviņas
  • Sāls
  • Mērcei
  • 1 kg tomātu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porciju gabalos, izklapē, apsāla, sakarsētā eļļā apcep līdz brūnai garoziņai no abām pusēm un liek katliņā.
  2. Sīpolus sagriež ripiņās, apcep eļļā, kur cepusies gaļa, un uzliek gaļai.
  3. Mērcei tomātus sagriež un 10 minūtes sautē, izberž caur sietu un sautē vēl 5 minūtes, pievienojot pēc garšas sāli. Mērci pārlej gaļai un sīpoliem. Kinzu, aso piparu un ķiplokus saberž putriņā, pievieno gaļai, uzvāra un noņem no uguns. Pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem pētersiļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas