Sitenis tomātu mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu filejas
  • 300 g sīpolu
  • 100 g eļļas
  • 1 asais pipars
  • Pētersiļi
  • Kinza
  • 4 ķiploku daiviņas
  • Sāls
  • Mērcei
  • 1 kg tomātu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porciju gabalos, izklapē, apsāla, sakarsētā eļļā apcep līdz brūnai garoziņai no abām pusēm un liek katliņā.
  2. Sīpolus sagriež ripiņās, apcep eļļā, kur cepusies gaļa, un uzliek gaļai.
  3. Mērcei tomātus sagriež un 10 minūtes sautē, izberž caur sietu un sautē vēl 5 minūtes, pievienojot pēc garšas sāli. Mērci pārlej gaļai un sīpoliem. Kinzu, aso piparu un ķiplokus saberž putriņā, pievieno gaļai, uzvāra un noņem no uguns. Pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem pētersiļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni