Šnicele buštatek ar kļeceļ-semeļ

Sastāvdaļas

  • 700 gcūkas filejas
  • 2 olas
  • Milti
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 ēdamkarote galda etiķa
  • 2 lauru lapas
  • Eļļa
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Piedevām "Kļeceļ-semeļ"
  • 500 g baltmaizes
  • 200 ml piena
  • 3 olas
  • 50 g sviesta
  • 80 g miltu
  • 80 g rīvmaizes
  • Sāls
  • Kapāti zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porciju gabalos, izklapē apkaisa ar sāli un piapriem, apvīlā miltos un izcep sakarsētā elļā. Olas sakuļ un ielej vārošā etiķūdenī, pievieno sāli, lauru lapas un vāra 4 minūtes.
  2. Piedevām balmaizi bez garozas izmērcē pienā, pievieno olas, sviestu, sāli, miltus un rīvmaizi. Kārtīgi izmaisa, no masas veido frikadeles lieluma bumbiņas un izvāra sālsūdenī.
  3. Šniceles kārto traukā, apkārt liek piedevas kļeceļ-semeļ, virsū liek vārītās olas un apkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi