Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šnicele buštatek ar kļeceļ-semeļ

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sadala porciju gabalos, izklapē apkaisa ar sāli un piapriem, apvīlā miltos un izcep sakarsētā elļā. Olas sakuļ un ielej vārošā etiķūdenī, pievieno sāli, lauru lapas un vāra 4 minūtes.
2. Piedevām balmaizi bez garozas izmērcē pienā, pievieno olas, sviestu, sāli, miltus un rīvmaizi. Kārtīgi izmaisa, no masas veido frikadeles lieluma bumbiņas un izvāra sālsūdenī.
3. Šniceles kārto traukā, apkārt liek piedevas kļeceļ-semeļ, virsū liek vārītās olas un apkaisa ar zaļumiem.
Uz augšu