Ananāsu pāris (ēdams galda dekors)

Sastāvdaļas

  • 2 ananāsi
  • 2 ķekari gaišās vīnogas
  • 1 ķekars tumšās vīnogas
  • 1 gurķis
  • 4 melnās olives
  • 1 kurkums
  • 1 neliels mandarīns
  • 2 stipro sarkano piparu pākstis
  • Vēl visādi nelieli augļi un liels ovāls šķīvis

Pagatavošana

30 min.
  1. Ananāsiem nogriez augšgalu, izņem mīkstumu, izlej sulu.
  2. Liek ananāsus šķīvja vidū. Mīkstumu sagriež kubikos un saliek atpakaļ.
  3. Veidojam jaunkundzi- gaišās vīnogas kā mati, gurķu ripiņas un olīvas - acis, kurkuma -deguns, pipars - mute. Piesprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
  4. Veidojam kungu - tumšās vīnogas -mati,gurķu ripiņas un olīvas - acis, mandarīns -deguns, pipars - mute.
  5. Kārtojam apkārt citus augļus, tā lai neaizsedz ananāsu sejas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi