Zalcburgas šniceles

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa filejas
  • 1.5 glāzes miltu
  • 1.2 glāzes rīvmaizes
  • 4 olas
  • 0.3 glāzes piena
  • 4 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 4 anšovu vai ķilavu filejas
  • 4 citrona šķēlītes bez mizas
  • Eļļa
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 4 gabalos, izdauza no abām pusēm,izdara dažus seklus iegriezumus,apkaisa ar pipariem, apvīļā miltos un patur dažas minūtes. No olām, miltiem, piena un sāls sajauc mīklu. Šniceles iegremdē mīklā, apvīļā rīvmaizē ( biezā kārtā ) un apcep eļļā līdz brūnai garoziņai. Gatavās šniceles kārto traukā, uz katras uzliek citrona šķēlīti, anšova vai ķilavas fileju un olīvu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi