Šnicele ar rīsiem un ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas filejas
  • 250 g rīsu
  • 6 ananāsu ripiņas
  • Rīvmaize
  • 30 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 3 krustnagliņas
  • 0.5 tējkarotes malta koriandra
  • 0.25 tējkarotes kanēļa
  • 0.25 tējkarotes kardamona
  • 3 ēdamkarotes ananāsu sulas
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 tējkarote sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porciju gabalos,izklapē,apsāla un apvīļā rīvmaizē. Apcep izkausētā sviestā, pievienojot, koriandru, krustnagliņas un sakapātu sīpolu. Patur vēl 10 minūtes uz vājas uguns, tad pievieno ūdeni un sautē līdz gaļa mīksta.
  2. Rīsus nomazgā un izvāra sālsūdenī un sajauc ar 3 kubiņos sagrieztām ananāsa ripām.
  3. Gatavās šniceles liek ugunsdrošā formā, pārlej ar mērci,kurā tās sautējušās, pārklāj ar rīsiem, apkaisa ar kanēli un kardamonu un aplaista ar 2-3 ēdamkarotēm ūdens.
  4. Atlikušos ananāsus sagriež kubiņos, sajauc ar ananāsu un citronu sulu un viegli apcep sviestā. Iegūto maisījumu klāj uz rīsiem, formai uzliek vāku un cep 10 minūtes cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi