Kartupeļi, sautēti tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 150 g tauku
  • 200 g sīpolu
  • ½ glāzes asās tomātu mērces
  • 1 -2 tējkarotes ķimeņu
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus apcep daļā tauku, pievieno sāli, ķimenes, sasmalcinātus ķiplokus, aso tomātu mērci un dažas karotes ūdens. Nomizotus, nomazgātus kartupeļus sagriež stienīšos, taukos apcep brūnus, pārlej ar mērci un uz lēnas uguns sautē pusmīkstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi