Ziemassvētku kūka 1

Sastāvdaļas

  • 125 g sīrupa vai mākslīgā medus
  • 200 g margarīna
  • 125 g pūdercukura
  • 300 g miltu
  • 200 g kartupeļu cietes
  • 1 paciņa cepmā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa
  • Pa tējk. maltu krustnagliņu un ingvera
  • Pa šķipsniņai piparu un sāls
  • 2 ēdamk. ruma
  • Mandeles

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē sīrupu, margarīnu un cukuru. Iegūto masu atdzesē un pievieno pārējos produktus. Liek ietaukotā apaļā formā ( lai cepumam būtu caurs vidus ) un cep vidēji karstā cepeškrāsnī. Atdzisušo kūku izgāž no formas un rotā ar mandeļu pusītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi