Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pildīti āboli ar alkoholu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukura sīrups
  • Jebkuri augļi
  • 1 vai 2 ēdamk. ruma, liķiera vai vermuta
  • Cukurssviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izdobj, izgriež serdi un daļu mīkstuma, cenšoties atstāt veselu augļa apakšējo daļu.
  2. Tad mīkstumu atdala no sēklām un zvīņām, smalki sakapā un sajauc ar jebkuriem citiem sīki sasmalcinātiem, iepriekš cukurā sīrupā izvārītiem augļiem.
  3. Pievieno rumu, liķieri vai vermutu.
  4. Šo masu pilda izdobtajos ābolos, virsū uzliek nelielu gabaliņu sviesta, pārkaisa cukuru, apslaka ar ūdeni un liek karstā cepeškrāsnī.
  5. Cepšanās laikā ik pa brīdim pārlej sīrupu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas