Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļa ar siļķu sviestu

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu apkaisa ar sāli, liek čepešpannā un pārklāj ar sīpolu, burkānu un seleriju ripiņām, apkaisa ar pipariem un lauru lapām, pārlej ar eļļu un cep cepeškrāsnī, apgrozot un aplaistot ar izdalīto šķidrumu gatavu. Siļķi iztīra, samaļ kopā ar 2 pienā izmērcētām baltmaizes šķēlēm,pievieno vienu sarīvētu ābolu, sakapātu cepeškrāsnī ceptu sīpolu, pipariem,muskatriekstu un olu dzeltenumiem. Visu kārtīgi izmaisa. Ar maisījumu pārklāj izcepto liellopu fileju, pārsmērē ar miltiem samaisītu krējumu, pārkaisa rīvmaizes, rīvēta siera un eļļas maisījumu. Cep cepeškrāsnī līdz siers izkusis.
Uz augšu