Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa ar siļķu sviestu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ,pipariem, muskatriekstu un olu dzeltenumiem.1 k liellopu filejas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas sakne
  • 15 melno piparu graudiņi
  • 5 lauru lapas
  • 1 siļķe
  • 1 skābs ābols
  • 1 cepeškrāsnī izcepts vesels sīpols
  • 2 šķēles baltmaizes
  • 2 olas dzeltenumi
  • Malti melnie pipari
  • Malts muskatrieksts
  • Sāls
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 200 g krējuma
  • 50 g rīvmaizes
  • 50 g rīvēta siera
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu apkaisa ar sāli, liek čepešpannā un pārklāj ar sīpolu, burkānu un seleriju ripiņām, apkaisa ar pipariem un lauru lapām, pārlej ar eļļu un cep cepeškrāsnī, apgrozot un aplaistot ar izdalīto šķidrumu gatavu. Siļķi iztīra, samaļ kopā ar 2 pienā izmērcētām baltmaizes šķēlēm,pievieno vienu sarīvētu ābolu, sakapātu cepeškrāsnī ceptu sīpolu, pipariem,muskatriekstu un olu dzeltenumiem. Visu kārtīgi izmaisa. Ar maisījumu pārklāj izcepto liellopu fileju, pārsmērē ar miltiem samaisītu krējumu, pārkaisa rīvmaizes, rīvēta siera un eļļas maisījumu. Cep cepeškrāsnī līdz siers izkusis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas