Liellopu gaļa holandiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu filejas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 seleriju sakne
  • 20 melno piparu graudiņi
  • 5 lauru lapas
  • 200 g marinētu sēņu
  • 200 g rīvmaizes
  • Sviests
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Filejas gabalu apkaisa ar sāli, liek cepeštraukā, pārklāj ar sīpolu, burkānu un seleriju ripiņām, apkaisa ar piparu graudiņiem, lauru lapām, aplej ar eļļu un cep cepeškrāsnī regulāri apgrozot un aplaistot ar izdalīto sulu. Gatavu izņem, sagriež šķēlēs, apkaisa ar sviestā apceptu rīvmaizi. Izdalītajā šķidrumā liek marinētas sēnes, uzvāra un pārlej gaļai. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi