Apcepta cūkgaļa saldajā ķīniešu mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 olu baltumi
  • 3 ēdamkarotes cietes
  • 100 g speķa
  • 3 glāzes ūdens
  • 6 -7 cukura
  • Sāls
  • Dažas salātu lapas
  • Ķiploks

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos, ierīvē ar ķiploku un iemērc saputotā olas baltumā un apvīļā cietes un sāls maisījumā. Izkausē kubiņos sagrieztu speķi un tajā apcep gaļas gabaliņus. Kastrolī lej ūdeni, pieber cukuru un vēra uz lēnas uguns līdz bieza sīrupa konsistencei. Apcepto gaļu liek sīrupā un sautē vēl 8-10 minūtes. Pasniedzot apslaka ar eļļu un rotā ar salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi