Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Apcepta cūkgaļa saldajā ķīniešu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 olu baltumi
  • 3 ēdamkarotes cietes
  • 100 g speķa
  • 3 glāzes ūdens
  • 6 -7 cukura
  • Sāls
  • Dažas salātu lapas
  • Ķiploks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos, ierīvē ar ķiploku un iemērc saputotā olas baltumā un apvīļā cietes un sāls maisījumā. Izkausē kubiņos sagrieztu speķi un tajā apcep gaļas gabaliņus. Kastrolī lej ūdeni, pieber cukuru un vēra uz lēnas uguns līdz bieza sīrupa konsistencei. Apcepto gaļu liek sīrupā un sautē vēl 8-10 minūtes. Pasniedzot apslaka ar eļļu un rotā ar salātu lapām.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas